Hold

Find dit træningshold hos proworkout

Indoor Bike

Hos ProWorkout kan du cykle med X-trainer system* på alle vores Indoor Bike timer, 20 af vores cykler er udstyret med X-trainer, der viser træningsdata som watt, kadence, belastning, stigningsprocent, hastighed og distance.
*X-trainer er dansk udviklet til indendørscykling. X-trainer viser alle de relevante træningsdata, som man har brug for i forbindelse med en indendørscykling.

Udover X-trainer undervises der også i Bike på ”the old fashioned way”. Læs om de forskellige holdtimer og niveauer herunder.

Indoor Bike Intro (30 min.)

Har du aldrig kørt på en spinning-cykel, har du kun kørt et par gange før eller skal du fx genoptræne er dette holdet for dig. Her lærer du alt om indstillinger og køreteknik. Der køres med korte intervaller og alle kan være med. Der er afsat tid til både indstilling af cykel i starten af timen samt spørgetid i slutningen. Du bliver introduceret til stående og siddende kørsel, tempo/kadence, accelerationer og den fysiologiske skala.
Dette hold henvender sig til begyndere, som skal introduceres til indendørscykling, motionister samt deltagere, der skal genoptræne. Husk til din træning at medbringe drikkedunk med vand, håndklæde og indendørscykelsko.
(min. 15 år)

Easy

Indoor Bike 2

Indoor Bike 2:
Er du i almindelig god form, eller har du kørt på en spinning-cykel før, så er dette holdet for dig. Der køres i ”godt” tempo, men der er også indlagt regelmæssige pauser. Da du selv bestemmer hvor meget belastning, du lægger på, kan alle få et rigtigt godt udbytte af deltagelse på dette hold.
• Der arbejdes fortrinsvis i pulszone 3-4
• Der køres korte og lange intervaller, og der holdes fortrinsvis aktive pauser
• Der køres siddende og stående intervaller. Timens primære fokus vil være på forbrænding, så vil du forbrænde kalorier, er dette time for dig
• Holdet henvender sig til den øvede eller dig, der har været til begynderhold og gerne vil lidt mere
• Gennemsnits puls (start til slut): 75-80%
(min. 15 år)

Medium

Indoor Bike 3

Indoor Bike 3:
På denne time køres der godt til, og træningen er tilrettelagt, så du kan forbedre din kondition og muskelstyrke. Du skal være i god form, og du skal være vant til at køre på en spinningcykel eller du er vant til at køre på landevejscykel. Der er kun få aktive pauser, og intervallerne er længere og kræver udholdenhed. Du skal være rutineret, kende dine pulszoner
• Der arbejdes fortrinsvis i pulszone 4-5 på intensitetsskala
• Der køres fortrinsvis lange intervaller og der holdes aktive pauser
• Der køres lange siddende og lange stående intervaller
• Timens primære fokus vil være træning med udgangspunkt i watt så kondition og muskelstyrke forbedres
• Gennemsnits-puls (start til slut): 80-85%

Hard

Indoor Landevejs Bike 3

Indoor Landevejs Bike:
Hold formen ved lige! Det er ingen kunst at være ude af form om vinteren og så få en kæmpe form-fremgang, når man så begynder at træne seriøst igen til foråret. Kunsten er at holde et passende niveau også om vinteren, som danner grundlaget for, at man kan få progression fra år til år.
Du behøver ikke være i topform om vinteren, men hvis du slet ikke træner med en vis intensitet, vil konditionen falde markant i løbet af blot 1 – 2 måneder.

Med Indoor Landevejs Bike vil vi træne lange intervaller med høj/mellem-høj intensitet samt korte eksplosive intervaller med meget høj intensitet.

Så med vores Indoor Landevejs Bike er du ikke langt fra topformen, når foråret igen kommer og racercyklen igen skal luftes.
(min. 15 år)

Medium

Old School Bike 2

Old School Bike 2:
På denne time går vi “old school” og kører til musikken uden at bruge pulsmåler, watt m.m. Her handler det kun om én ting; nemlig at mærke efter hvor meget, du kan klare, og så ellers bare have det sjovt og give den gas. Timens indhold er meget varieret, alle kan være med.
(min. 15 år)
Medium

Funktionel Træning

Vil du udfordre din krop så prøv vores funktionelle holdtimer. Træningen foregår indendørs i vores funktionelle område, hvor vi træner en masse klassiske øvelser som bl.a. squats, push ups, pull ups m.m. Vi træner både med egen kropsvægt og redskaber som kettlebells, reb, boksjump og sandsæk m.m. Mens træning i maskiner oftest er målrettet en bestemt muskelgruppe, er de funktionelle øvelser mere komplekse og kombinerer bl.a. styrke, hastighed eller power med f.eks. balance, smidighed eller reaktionsevne i samme øvelse. Se de forskellige hold herunder:

TRX

TRX:
Med TRX som redskab bruger du kroppens egne frie bevægelsesmønstre. En super effektiv træning for hele kroppen og din core. Vi træner 60 minutter, og det er rigeligt til, at du bliver udfordret på både balance, styrke, mobilitet, fleksibilitet og udholdenhed. Du får pulsen op, øger muskelmassen og forbrænder fedt.
Velegnet til alle niveauer – fra begynder til øvede.
(min. 15 år)

Medium

TRX & Flow

TRX & Flow: (Max 15 deltagere)
Med TRX som redskab bruger du kroppens egne frie bevægelsesmønstre. En super effektiv træning for hele kroppen og din core. Vi træner 60 minutter, og det er rigeligt til, at du bliver udfordret på både balance, styrke, mobilitet, fleksibilitet og udholdenhed. Du får pulsen op, øger muskelmassen og forbrænder fedt.
Vi slutter af med 15 minutters stræk i TRX
Velegnet til alle niveauer – fra begynder til øvede.
(min. 15 år)

Medium

Cross letøvede (30 min.)

Cross letøvede:
Cross letøvede er for dig som vil i gang med crosstræning . Der er fokus på at lære basisteknik og korrekt udførsel af øvelserne. På timen benyttes diverse redskaber som kettlebell, bolde, box -jump m.m. Der vil også være øvelser med egen kropsvægt. Din instruktør vil fortælle dig, når du er klar til næste niveau, som er ”Cross Øvede”.
(min. 15 år)

Medium

Cross Øvede

Cross øvede:
Intensiv, benhård og hamrende effektiv træning. Du skal være klar til udfordringer og en time med fuld smæk på. Vi taler om 3000 meter roning, 80 burpees, 100 pullups m.m. Du ved aldrig, hvad der venter dig. Denne time er ikke for begyndere, så du skal have rutine i flere forskellige øvelser, og instruktøren skal godkende dig til at deltage.
(min. 15 år)
Hard

X-fit

X-Fit:
På X-Fit træner du hele kroppen igennem. Træningen omfatter forskellige funktionelle bevægelser med høj intensitet. Udstyret og din egen kropsvægt vil presse dig til det yderste, du kan, og vil give dig både muskeltræning og pulstræning.
(min. 15 år)

Medium

Løbeskole

Løbeskole (løb, agility, core, teknik m.m.)
Træn med på vores ”løbeskole” og bliv en bedre løber. En varieret time, hvor vi træner teknik, masser af øvelser relateret til løb, intervaltræning, agility og core. Hav altid indendørs- og udendørssko klar til brug ved deltagelse på vores løbeskole.
Fra januar gør vi klar til at løbe ture lige fra 3 – 10 km.
(min. 15 år)

Medium

Mix med Larsen

Mix med Larsen:
En super lækker mixtime. Vi træner i det funktionelle område – en blanding af cardiotræning og en masse forskellige øvelser med og uden redskaber. Vi lover dig sved på panden og stort smil på læben, når Larsen klør på med sin gode energi.
(min. 15 år)

Medium

Puls, dans og styrke

Vi tilbyder en masse forskellige og sjove holdtimer dagligt inden for dans, step, puls og styrke. De fleste timer udføres til glad og lækker musik med vores motiverende instruktører, som sørger for, at du går hjem med et stort smil på læben. Der er holdtimer for alle niveauer.

Zumba Fitness

Zumba Fitness:
Zumba Fitness er dans for alle, som elsker god musik, latinamerikanske rytmer, nemme trin og bevægelser. Det er en sjov og effektiv træning, som er bygget op omkring små serier af forskellige stilarter; salsa, cumbia, calypso, merengue, samba og reggaeton. Der er ingen forkert måde at danse Zumba på. Det handler om at have det sjovt, løsne op i kroppen, grine og slippe hofterne løs – let’s ZUUUMBA.
(min. 15 år)

Medium

STRONG by Zumba

STRONG by Zumba:
Strong by Zumba® er en ny træningsform, der er baseret på det mange elsker, HIIT (High-intensity interval training). Høj puls, muskelstyrke, konditionstræning og elementer af dans til super fed musik.
(min. 15 år)

Medium

Step Fit

Step Fit:
Step Fit er en time, hvor der arbejdes intensivt og effektivt på stepbænken. Der arbejdes med forskellige niveauer, og i løbet af timen kommer du igennem alt fra opvarmning til pulstræning, små koreografier, partynumre og udstrækning. Timen er for dig, der vil have en god men intensiv time, hvor humøret er højt og musikken ligeledes.
(min. 15 år)
Medium

HIIT (30 min.)

HIIT 30min:
HIIT er intervaltræning med høj intensitet. Vi arbejder i 30 minutter NON-STOP. Øvelserne gentages flere gange af en varighed af 45-60 sekunder, og der holdes pause i 15 sekunder. Der trænes varieret med og uden redskaber. Denne træningsform kan forbedre din kondi og styrke på en hurtig, sjov og effektiv måde.
(min. 15 år)

Hard

Puls & Styrke

Puls & Styrke:
Her træner vi en masse pulsøvelser kombineret med styrkeøvelser for hele kroppen. En time hvor alle kan være med – husk det er sundt at få pulsen op flere gange om ugen, så kom frisk og vær med.
(min. 15 år)

Medium

Pump

Pump:
En styrketime, der vil stramme op, markere og styrke hele kroppen. På timen trænes der kun med vægtstænger og vægte. Hele kroppen trænes igennem – Pump It Up!
(min. 15 år)

Medium

Pump & Puls

Pump & Puls:
En styrketime, der vil stramme op, markere og styrke hele kroppen. På timen trænes der med vægtstænger og vægte i kombination med pulsøvelser. Hele kroppen trænes igennem – Pump It Up 😉
(min. 15 år)

Medium

Skitræning

Bliv klar til skiferien med fysisk træning. Kom i form og få en sjovere og mere sikker skiferie. Selv et par ugers skitræning kan gøre en forskel, så kom bare i gang.
(min. 15 år)

Medium

Fitball / Stability

Fitball / Stability:
Vi træner på den store bold, vi træner en masse balance-, styrke- og coreøvelser. Det er en sjov og effektiv time, og alle kan være med.
(min. 15 år)
Easy

Cirkeltræning

Cirkeltræning:
Her er plads til alle, der gerne vil træne med smil på læben og sved på panden.
Timen er for dig, som ønsker både puls og styrke. Vi arbejder i stationer, således at vi skifter mellem puls- og styrkeøvelser. Øvelserne vil variere fra gang til gang, så træningen konstant er udfordrende og sjov. Intervallerne på de forskellige stationer kan også variere.
(min. 15 år)

Medium

Seniortræning

Det er aldrig for sent at komme i gang med at træne. Vores Senior Træning er for medlemmer, som er fyldt 60 år og som ønsker at holde sig sunde og fysisk aktive. Holdene ligger om formiddagen, hvor der er god plads i centret. På vores seniorhold er det uddannede instruktører eller fysioterapeuter, som tilpasser træningen og som sørger for, at træningen er effektiv.
Mandag, onsdag og fredag formiddag fra kl. 10.00 – 11.00 er der træning, og har du lyst, så giver ProWorkout en kop kaffe og en småkage og lidt hygge og snak. Vel mødt.

Senior Cirkel

Senior Cirkel:
Træningen foregår i vores cirkeltræningsmaskiner og her træner vi en fuld kropstræning. Du får hjælp til teknik, antal kilo og gentagelser. Alle kan være med – også dig som er helt ny.
(min. 60 år)

Easy

Senior Fitness

Senior Fitness
En time hvor vi blandt andet træner med bolde, elastikker, vægte og vi laver øvelser med egen kropsvægt. Alle kan være med – også dig som er helt ny.
(min. 60 år)

Easy

HOT-træning

HOT-salen er opvarmet med infrarøde varmepaneler, der giver store træningsmæssige fordele. Varmen trænger gennem led, muskler og væv og varmer hele kroppen op. De infrarøde stråler har samme evner som solens varmegivende stråler, og varmen trænger hurtigt og langt ind i muskler og led. HOT-salen har en behagelig temperatur, og du vil føle en fantastisk velvære efterfølgende.

HOT Mave & Ryg

HOT Mave & ryg:
Effektiv træning med øvelser, der styrker din coremuskulatur, herunder dine mavemuskler samt rygmuskler. Holdet er perfekt for dig, der har brug for at styrke kroppens muskelkorset og forbedre din holdning samt forebygge skader.
(min. 15 år)

Easy

HOT Skulder & Nakke

HOT Skuldre og Nakke
Træning med fokus på korrekt positionering af nakke og skulderbæltet. Der vil være fokus på at styrke de strukturer, der bringer kroppen i den mest optimale biomekaniske balance med udgangspunkt i skuldre og nakkebæltet.
Træning afholdes af en af fysioterapeuterne fra ProTreatment.
(min. 15 år)

Easy

HOT gigthold

HOT Gigt:
Træning med fokus på at optimere bevægelsen og styrken i de mest udsatte gigtled. Der er fundet meget overbevisende resultater med stor styrkefremgang, bevægelsesforbedring og smertereducering ved denne form for træning i 32-33 graders varme.
Træning afholdes af en af fysioterapeuterne fra ProTreatment.
(min. 15 år)

Easy

HOT Yoga

HOT Yoga:
En rolig og intens træning i 37-39 grader. Yogastillingerne guides i et roligt tempo med tid til at mærke og arbejde med kroppen. På den måde lærer du, hvordan du udfører stillingen korrekt og sikkert for din krop. I varmen drypsveder kroppen, du træner din koncentration, koordination, balance og åndedrætsbevidsthed. Med kropsbevidsthed og fokus på at mærke efter, træner du hensigtsmæssigt og optimalt. Til HOT-Yoga er der tid til at få den grundlæggende forståelse for stillingerne på plads.
(min. 15 år)

Easy

HOT Mobility & Stræk

HOT Mobility & Stræk:
Et hold for dig, der gerne vil arbejde med fleksibilitet, stabilitet og smidighed. Mobility & Stræk er for alle, men er især velegnet til dig, der træner så meget, at du mærker stivheder i kroppen – pga. fx for hård eller for meget træning, fitness eller løb. Når du begynder på Mobility & Stræk, vil du opdage, at din krop kan meget mere, end du regnede med.
(min. 15 år)

Easy

HOT Body Work

HOT Body Work:
En time i varmen, hvor du får trænet hele kroppen igennem. Vi træner både styrke og puls med blandt andet egen kropsvægt og redskaber som sliders, power bands m.m. En effektiv og sej træning, der styrker og toner din krop.
(min. 15 år)

Medium

HOT Core Flow

HOT Core Flow:
En time i varmen med dynamisk styrketræning for dine coremuskler, hvor du vil forbedre din stabilitet og balance. Nogle af øvelserne er inspireret af yoga med det primære formål at forbedre kropsholdningen og forebygge bl.a. rygproblemer. Vi arbejder undervejs med vejrtrækningen som hjælper dig med bedre kontrol under øvelserne. Der arbejdes med din egen kropsvægt, træningsmåtte og redskaber (blandt andet foam roller, sliders og bolde), som vil styrke og udfordre dig på den sjove måde.
(min. 15 år)

Medium

FYS-hold (fysioterapeuter fra ProTreatment)

Denne form for træning med fysioterapeuterne fra ProTreatment kan både være vedligeholdende, forebyggende, præ- eller postoperativt, dvs. i forbindelse med operationer f.eks af knæ, hofte, fod, skulder, arme, ryg osv.
Før en operation af f.eks en hofte bør man altid træne muskulaturen omkring hoften og det pågældende ben op. Dermed står man med en meget bedre chance for en succesfuld og mindre smertefuld rehabilitering.
Men en ganske ”almindelig” skade, som ikke har haft brug for operation eller anden lægelig indblanding, bør også genoptrænes. Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade.
Genoptræningen kan også anvendes til at bekæmpe overvægt eller til dig, som bare har behov for at blive guidet til den bedste træning lige præcis for dig.
Vi har masser af træningsfaciliteter, som kan bruges til samtlige muskler og dække alle områder af kroppen.
Vi lægger stor vægt på, at samtlige deltagere bliver presset i træningen, så hver enkelt hurtigt gør fremskridt eller vedligeholder det nuværende funktionsniveau.

HOT Mave & Ryg

HOT Mave & ryg:
Effektiv træning med øvelser, der styrker din coremuskulatur, herunder dine mavemuskler samt rygmuskler. Holdet er perfekt for dig, der har brug for at styrke kroppens muskelkorset og forbedre din holdning samt forebygge skader.
(min. 15 år)

Easy

HOT Skulder & Nakke

HOT Skuldre og Nakke
Træning med fokus på korrekt positionering af nakke og skulderbæltet. Der vil være fokus på at styrke de strukturer, der bringer kroppen i den mest optimale biomekaniske balance med udgangspunkt i skuldre og nakkebæltet.
Træning afholdes af en af fysioterapeuterne fra ProTreatment.
(min. 15 år)

Easy

HOT gigthold

HOT Gigt:
Træning med fokus på at optimere bevægelsen og styrken i de mest udsatte gigtled. Der er fundet meget overbevisende resultater med stor styrkefremgang, bevægelsesforbedring og smertereducering ved denne form for træning i 32-33 graders varme.
Træning afholdes af en af fysioterapeuterne fra ProTreatment.
(min. 15 år)

Easy

Knæ- / hoftehold

90 min hård træning. Dette hold er superviseret træning med en af ProTreatment fysioterapeutermed fokus på at beskytte fod, knæ og hofteled.
Dette opnås bedste ved at arbejde meget med de store muskler omkring de involverede led.
Træningen anvendes som genoptræning, men kan med stor fordel også anvendes som forebyggende træning
mod for eksempel knæskader.
(min. 15 år)

Hard

Klik her for at se vores holdplan og for holdbookning

 

Har du spørgsmål til vores hold, niveau for de enkelte hold, instruktører osv.,
så må du endelig kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe.